Trafikkøkende SEO-Grunnleggende

I internettverdenen er du ingen hvis folk ikke besøker nettstedet ditt. Hvis folk ikke finner nettstedet ditt når de søker på internett, er det som om du ikke engang har brydd deg om å lage et nettsted i det hele tatt. En måte å unngå den fellen er ved å bruke SEO eller søkemotoroptimalisering . Her er noen måter å bruke SEO på nettstedet ditt.

For å øke nettsteds- eller bloggtrafikken din, legg den ut på ett sted (f.eks. Til bloggen eller nettstedet ditt), og arbeid deretter dine sosiale nettverkssider for å bygge synlighet og tilbakekoblinger til der innholdet ditt blir lagt ut. Facebook, Twitter, Digg og andre nyhetsfeeder er gode verktøy å bruke som vil øke profilen til sidene dine betydelig.

Ikke overstopp nettstedet ditt med nøkkelord, da dette kan brukes mot deg. Søkemotorene ser etter ord som hovedsakelig ligger i innholdet. Det å ha en unaturlig mengde av de samme nøkkelordene i innholdet på nettstedet ditt, kan imidlertid være til ulempe fordi det vil sende et «rødt flagg» til søkeresultatene for å hoppe over fordi det virker fiskete.

Det viktigste å gjøre er å lære om hva søkemotoroptimalisering gjør og hvorfor det fungerer. Det er flere medier som kan hjelpe deg med å lære om søkemotoroptimalisering. Bruk noen dager på å lære om det og ta notater, så vil du forstå hvorfor det er viktig. Gjør deretter de nødvendige endringene på bloggen eller nettstedet ditt.

Bruk Youtube! Det er lett å søke etter videotreff på et videoside som Youtube, og du kan til og med legge inn lenker for å ta seerne tilbake til nettstedet ditt. Hvis du tittelen på videoen med søkeordene dine og legger den inn på nettstedet ditt, vil det bidra til å få rangeringene dine opp i andre søkemotorer.

Selv om innholdet ditt ikke endres daglig, kan du dra nytte av nettsteder som Twitter, som lar deg legge ut utdrag av informasjon for å trekke kunden inn. Søkemotorer blar gjennom Twitter for å få relevant informasjon om nettsteder, og deretter bruke den til å påvirke rangeringene dine. Sørg for å legge ut minst hver dag, både for søkemotorene og for kundens fordel.

For å forbedre søkemotoroptimaliseringen, bør du vurdere å gjenta det primære nøkkelordet eller nøkkelordene for websiden din, i alle sidetitlene. For eksempel, hvis du er en løpercoacher, kan det være lurt å gi sidene tittelen «Løpsskjema», «Løpeterapi», «Løpetips», «Løpegrupper» eller noe lignende. Gjenta ditt primære nøkkelord, indikerer for søkemotorer at dette nøkkelordet er veldig viktig.

En veldig enkel strategi for SEO er å bruke ditt eget nettsted for å øke trafikken. Bruk integrasjonen av interne lenker til nettstedet ditt. Opprett tilbakekoblinger til arkivene dine ofte, men vær sikker på at koblingene du gir er passende for informasjonen som leserne søker.

Bruk av SEO gjør nettstedet ditt mer attraktivt for søkemotorer, noe som betyr at nettstedet ditt vil være høyere opp i resultatene av listen. Forsikre deg om at folk ser nettstedet ditt ved å implementere så mange SEO-tips du kan, og resultatet blir en økning i antall besøkende og kanskje mer.